Les persones

Els fructicultors

Qui treballa la terra, l'estima més que ningú. Amb passió, generació a generació, els pagesos dels camps de Girona han anat transmetent tots els secrets de la tècnica del conreu de la poma. Amb el saber, la dedicació i l'experiència dels productors, la Poma de Girona és a les millors mans.

 

 

Els tècnics

El saber tradicional dels agricultors es complementa a la perfecció amb els coneixements especialitzats d'enginyers agrònoms i altres tècnics que vetllen per la producció i la qualitat de la fruita. Per fer-ho, durant tot el cicle productiu assessoren els pagesos i duen a terme controls exhaustius de qualitat i de seguretat alimentària.

 

 

L'equip humà

Una vegada feta la collita, les pomes arriben a les centrals de manipulació. Els operaris, sota l'atenta supervisió dels responsables de confecció de la fruita i utilitzant la maquinària més avançada, duen a terme el procés de condicionament, la classificació per calibres i color, la conservació -en diferents condicions segons l'época prevista de comercialització-, l'envasament, el control de qualitat i l'etiquetatge.