Notícies

La Primera Poma de Girona de la temporada, de la mà de Carme Ruscalleda 17.08.2015

  • La Primera Poma de Girona de la temporada, de la mà de Carme Ruscalleda

Avui s’ha celebrat l’acte de la collita de “La Primera Poma” de la temporada de la IGP Poma de Girona, a l’estació experimental IRTA - Mas Badia, a la Tallada d’Empordà.

El tret de sortida de la nova campanya de la IGP Poma de Girona s’ha celebrat amb la collita de la primera poma de la mà de la reconeguda cuinera Carme Ruscalleda. En la seva intervenció, Carme Ruscalleda ha explicat la influència que té el consum de productes de temporada i de proximitat sobre la salut, i ha donat un seguit de propostes culinàries per a introduir aquesta fruita en els plats salats perquè, a més de donar-los gust, els hi aportin altres propietats com la compensació de greixos de les carns, l’aportació de determinats nutrients, etc.

Durant l’acte també ha intervingut el Sr. Josep M. Monfort, director general de l’IRTA, que ha destacat l’esforç que fan els fructicultors de Poma de Girona per produir una poma respectuosa amb el medi ambient i amb les persones, afegint encara més valor al segell de Producció Integrada que tenen tots els productors de Poma de Girona.

Aquest acte formalitza l’inici d’una nova campanya a la IGP Poma de Girona, que ha començat amb la varietat Gala i s’allargarà la collita fins a l’octubre.