R+D+I

La gran qualitat del nostre producte és resultat de la investigació, l'assessorament dels tècnics i del bon fer dels productors. En l'imparable creixement que la poma de Girona ha experimentat, tant en quantitat com en qualitat, en els últims anys, ha jugat sens dubte un paper importantíssim la Fundació Mas Badia. Poma de Girona col·labora amb la Fundació Mas Badia , centre adherit a l'IRTA ( Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries ), en el qual hi ha un equip de tècnics especialistes en fructicultura dedicats a investigar sobre adaptació de noves varietats en fruiters o noves tècniques de protecció, entre moltes altres activitats.

Gràcies a tot aquest desenvolupament en R+D+i els tècnics de les nostres empreses poden assessorar rigorosament a cadascun dels productors de Poma de Girona. L'objectiu d'aquest assessorament és el d'obtenir un producte de màxima qualitat i una producció homogènia.

Poma de Girona també forma part de l'agrupació Fruit Futur AIE, amb seu a Gimenells (Lleida), formada per quatre entitats, entre les quals Poma de Girona, i amb l'IRTA com a soci tecnològic. Fruit Futur va ser constituïda el 2003 i el projecte està treballant amb més de 100.000 varietats de fruita amb la finalitat d'obtenir noves varietats de poma, pera, préssec i nectarina adaptades a les condicions de producció locals i amb un objectiu clar: buscar la màxima satisfacció del client.